#Security: Webinar om Compliance og AIP

Dokumentsikring - beskytt verdiene dine.
Vi forteller deg hvordan.

rewired holder webinar om hvordan din organisasjon kan få bedre kontroll med informasjonsbeskyttelse og samsvar av standarder som GDPR, arkiveringsloven og bedriftens egne krav med verktøy fra Microsoft 365. 

I dette webinaret får du en  introduksjon til Azure Information Protection og Compliance manager fra Microsoft. Vi tar deg igjennom dokumentklassifisering, oppbevaringsetiketter, hvordan hindre datatap (DLP), sikker deling  og kryptering av dokumenter. 

Bli med, få inspirasjon og lær av compliance ekspert Ted Tøraasen fra Microsoft, og vår egen ekspert på sikkerhet, compliance og samhandling: Misbha Lauten. 

Tid og sted

Dato: 11.03.2021
Tid: 09:00 – 10:00
Sted: Microsoft Teams
Pris: Gratis

Agenda

  • Introduksjon til compliance – Ted Tøraasen fra Microsoft
  • Compliance med Microsoft 365 – Ted Tøraasen fra Microsoft 
  • Best practice – Misbha Lauten fra rewired
  • LiveDemo – Misbha Lauten fra rewired
    Klassifisering av dokumenter, oppbevaringsetiketter, hindre tap av data (DLP), Informasjonskontroll for gjester og eksterne og kryptering av data
  • Q&A 

Meld deg på webinaret her

Misbha Lauten, Teknisk arkitekt i rewired
Misbha er vår ekspert på compliance, samhandling og sikkerhet og har lang erfaring med Microsoft 365 produkter og innføring av ny teknologi. I dette webinaret viser hun oss beste praksis og kjører live demo for å vise deg hvordan Microsoft 365 kan brukes til etterlevelse og samsvar. 

Ted Tøraasen, Sikkerhet og compliance ekspert, Microsoft
Ted har gjennom hele sin karriære vært en teknologientusiast og har tidligere jobbet i blant annet Datatilsynet før han startet hos Microsoft. I dette webinaret skal Ted gi oss et litt overordnet blikk på compliance, samsvar og etterlevelse og hva som er Microsoft sine visjoner og produkter på dette området. 

Compliance
Compliance handler om styrt og dokumentert etterlevelse av pålagte krav til virksomheten. Dette etterspørres i økende grad i de fleste bransjer. I praksis betyr dette at virksomheter innarbeider pålagte lover som eksempelvis GDPR, arkivloven og virksomhetens interne retningslinjer i håndteringen av sine data. 

Azure Information Protection (AIP)
Med AIP kan du få hjelp til med å sikre og kontrollere e-post, dokumenter og følsomme data som du deler utenfor bedriften. Fra enkel klassifisering til innebygde etiketter og tillatelser. AIP øker databeskyttelsen til enhver tid  uansett hvor det lagres eller hvem det deles med.

Microsoft Compliance manager
Med Microsoft’s compliance manager får du tilgang til et verktøy der du kan forenkle arbeidet med samsvar, redusere risiko og møet krav til forskrifter, standarder, bedriftspolicyer eller andre ønskede kontrollrammeverk. Du får muligheten til kontinuerlig vurdering, forbedring og overvåkning av dine data.