#modernworkplace: TEAMS

Smart forvaltning av din samhandlingsplattform

rewired holder webinar om Microsoft TEAMS og smart forvaltning av din samhandlingsplattform. Vi tar deg igjennom hvordan du kan få en moderne arbeidsplass med Teams som en effektiv og sikker samhandlingsplattform. Webinaret er rettet mot deg som har ansvaret for samhandling, IT-drift eller IT.

Bli med og lær av våre dyktige Microsoft 365 og samhandlingseksperter Misbha Lauten og Pål André Ropstad. 

Tid og sted 

Dato: Torsdag 19 november
Tid: 09:00 – 10:00
Sted: Microsoft Teams
Pris: Gratis

Agenda 

Meld deg på webinaret allerede nå

Har dere innført Microsoft Teams men opplever at det er litt ute av kontroll og mangler retningslinjer?

Få en enkel innføring i hvordan du kan bygge retningslinjer, sikkerhet og automatisere administrasjon av Teams. Nedenfor ser du en liten oppsummering av områdene vi går igjennom i webinaret. 

Hva er Teams governance?

Governance er en viktig del av enhver moderne arbeidsplass og handler om å lage et vel definert styresett og retningslinjer. Vi tar deg igjennom de viktigste prinsippene.


Teams – sikkerhet og ekstern deling

Du får tips om hvordan du får kontroll over gjester i teams, hvordan legge opp et styresett for ekstern deling og begrenset deling og hvordan få oversikt over hvilken informasjon som deles eksternt.

Teams som et moderne intranett – Live Demo

Det er mulig å få SharePoint intranett direkte i Teams. Dette gir en helhetsfølelse for brukeren fordi de finner all informasjon i en og samme samhandlingsplattform.


Teams b
estillingsløsning – Live Demo

Teams bestillingsløsning gjør det enklere for brukerne å opprette nye Teams, samtidig som organisasjonen beholder kontrollen. Løsningen kan hjelpe din organisasjon med blant annet;